ZİYARET SAATLERİ

B25-photo of the box 1 copy.jpg

Ziyaret Gün ve Saatleri:

Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar: 10.00-18.00

Masumiyet Müzesi sadece Pazartesi günleri ve ayrıca her yıl 1 Ocak'ta, Ramazan ve Kurban Bayramlarının ilk günlerinde kapalı olacaktır.

Müze Bileti:

Masumiyet Müzesi biletinizi müze girişinin solunda kalan bilet gişesinden (Pazartesi günleri hariç) her gün 10:00 - 17:30 saatleri arasında satın alabilirsiniz.

Grup rezervasyonları için info@masumiyetmuzesi.org adresine e-posta atabilirsiniz.

Bilet Ücretleri: Tam (T.C. Vat): 160 TL, İndirimli: 80 TL
Öğrenci ve 65 yaş üstü ziyaretçilerimiz müzemize indirimli giriş yapabilirler.

Sesli Rehber / Rehberli Tur: 20 TL

Değerli ziyaretçilerimizden müzemizde iken müze seslerini herkesin duyabilmesi için yüksek sesle konuşmamalarını; cep telefonlarını kullanmayarak, sessizde tutmalarını, telif hakları sözleşmeleri gereğince fotoğraf çekmemelerini ve görüntü kaydı yapmamalarını rica ederiz.

Müzemizin sadece giriş katı tekerlekli sandalyeli ziyaretçilerimiz için uygundur.